Wednesday, September 19, 2018

Happy 55th Anniversary Mary Kay

Happy 55th Anniversary Mary Kay ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน


55 tahun yang lalu dengan bermodalkan USD5000 daripada duit simpanan, syarikat hebat ini ditubuhkan oleh seorang wanita hebat iaitu Mary Kay Ash, yang pada ketika itu dinamakan "Beauty by Mary Kay".. Dengan keluasan syarikat 500 kaki persegi dan dimulai bersama-sama 9 orang sahabat beliau di Dallas, Texas, USA..

  
KINI, syarikat Mary Kay berada di dalam kelompok 5 terbaik di dunia bagi kategori syarikat Jualan Langsung.. Di USA, nama Mary Kay tidak asing lagi bagi masyarakat di sana..
.
KINI, syarikat Mary Kay yang terletak di Dallas, Texas, USA mempunyai 14 tingkat ๐Ÿขibu pejabat dan seluas 11 PADANG .. Can you imagine what this company will help you to be better person in future???
.
๐Ÿ’–Produk-produk Mary Kay mengambil masa 6-9 tahun untik Ujikaji sebelum dilancarkan dan syarikat menjalankan 500,000 Ujian setiap tahun bagi memastikan produk yang dihasilkan dapat memberi manfaat kepada pengguna


KINI, terdapat 3.8 juta perunding kecantikan di 38 buah negara


Lebih 1400 produk telah dipatenkan dan formulasi setiap produk mendapat kelulusan daripada pakar kulit

With strongly Fondation of Mary Kay Company, I believe I CAN get more and more n more from them๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!.

Free sample ๐Ÿ˜Free consultation ๐Ÿ˜meh pm cepat

๐Ÿ“ฑ0194586247 | Munirah
Mary Kay Independent Beauty Consultant

Tuesday, July 31, 2018

KEDAI SAYA BERGERAK

Dulu saya selalu terfikir bagaimana orang cina berniaga boleh jadi kaya raya. 
Naik kereta besar. Duduk rumah besar.
Bila ditanya apakah rahsia mereka memiliki semua itu, konsepnya senang sahaja.

Kalau kita nak berjaya dan kaya raya, kena "bermula dan belajar".
Selagi tak mula kita tak tahu apa-apa.. Dan bila kita tak tahu apa-apa, kita kena belajar.
Istilah "tak pandai" bukan istilah orang cina. Mereka "JUST DO IT" untuk cipta legasi keturunan mereka. Mereka tak nak hidup susah dan melarat. 

Itu matlamat hidup mereka yang jelas!! Mereka TAK MAIN-MAIN untuk niaga dan mereka akan buat habis-habisan. Bukan sekerat jalan. Mereka akan pegang NIAT dan MATLAMAT  mereka iaitu MAHU FAMILY HIDUP SENANG.

Di Mary Kay, modal permulaan hanya RM189. Daripada modal itulah, beranak menjadi income yang berganda-ganda.. Perjalanan tidak mudah, tapi tidak susah kalau kita nak berjaya dan menjadi kaya raya.

Tak Percaya???
Please stop baca!! kerana perniagaan Mary Kay tiada paksaan. Saya pun tak suka paksa orang. Saya nak bantu mereka yang nak bantu diri mereka sendiri. 
Anda buat anda dapat. Anda tak buat anda yang rugi.

Hidup semakin kritikal. Tambah-tambah di bandarkan.. Dulu pergi kedai runcit RM50 boleh beli macam-macam. Sekarang mungkin boleh beli 1 atau 2 lauk basah sahaja. 

SEKAT?? CATU??? Sampai bila nak berterusan menyekat perbelanjaan... 
Sanggupkah anda cakap pada anak bila anak minta belikan sesuatu, anda cakap nanti gaji mummy belikan.. Tapi sudahnya dah gaji tak beli-beli juga.

Masa berjalan tanpa boleh berpatah balik.. masihkah kita hanya terus menunggu bulan jatuh ke riba??? Perniagaan Mary Kay dah 55 tahun dalam pasaran dunia dan 18 tahun di Malaysia.. Produk pula diformulasikan oleh Pakar Kulit. Tak perlu risau lagi keselamatan produk. Inilah peluang untuk anda menambah pendapatan. 
Jangan tunggu lagi.. Jom mula sekarang!!!

Sebab orang yang berjaya tiada perkataan "NANTI" dalam kamus hidupnya sebab kejayaan pun tak boleh "TUNGGU" kita.

Berminat? JOM mula sekarang. Just klik http://wasap.my/60194586247 untuk tahu lebih details. Saya boleh guide anda sampai berjaya. Yang penting ISTIQAMAH dan FOCUS.

Thursday, July 26, 2018

I'M BACK

Assalamualaikum... Hai semua..
Lama sungguh dah x menjengah disini..
Now I'm back.. Walaupun tak aktif di blog ini saya masih lagi Perunding Kecantikan Mary Kay sejak Mei 2013. Anda boleh juga layari
FB Pages : Eiyaa Beauty
Instagram : eiyaa_beauty
Banyak info up to date disitu.

Dan nak tahu lagi???
Kini anda boleh shopping online melalui website khas.. 
Just masukkan maklumat anda dan submit. Sangat canggih.

Di samping itu saya juga menyediakan kelas-kelas penjagaan kulit dan mekap PERCUMA.
Boleh buat secara personal atau berkumpulan.


Let's pamper our skin in the right way.
Just Klik http://wasap.my/60194586247 untuk sebarang pertanyaan.


Tuesday, January 23, 2018

NEW REPLENISIHING SERUM C

Selamat pagi si cantik
Apa khabar anda semua??
Semoga semuanya sihat-sihat sahaja.

Kali ni saya nak share tentang New Replenishing Serum C yang sangat kebabom hasilnya.


Quantity 47% lebih banyak berbanding packaging sebelum ini. Yang paling best harga 43% lebih murah.
Memang terbaiklah.. rugi sangat sape x try..

Terdapat 6 bahan utama yang sangat kaya dengan antioksida berbanding packaging lama hanya 3 bahan utama.

Anda yang inginkan kulit seperti berikut harus grab serum yang best ni.
- Kulit awet muda
- Kulit lebih anjal
- bertindak sebagai BOTOX semulajadi
- Menaikan kulit muka (Firming Up)
- Melicinkan kulit
- Menyihatkan kulit 
- Mencerahkan kulit
- Kulit yang berseri

My skin after 1 month consistent guna New Replenishing Serum C

Ni gambar tahun 2012.. Masa ni belum pakai Mary Kay lagi. Anak pun baru sorang.
Now anak dah 4 orang. Si kakak pun dah 9 tahun..
Ada nampak beza???

New Replenishing Serum C didatangkan dengan Limited Edition Orange Coin Purse yang sangat comel. 

more info can click

Template by:

Free Blog Templates