Monday, May 9, 2016

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK!!!

Happy Monday beautiful ladies...
Masih ada yang ber "Monday Blues"

Since jadi Fulltime Mary Kay Beauty Consultant ni setiap hari adalah hari yang gembira buat saya apabila saya dapat melakukan apa yang saya suka.. tanpa perlu kejar masa nak punch card.. tanpa perlu ambil cuti kalau anak sakit.. boleh spend more time dengan husbnad.. boleh spend time dengan kawan2.. wehuuu..saje nak bagi uolss happy.. pasti ada yang dah berkeroncongkan.. time lunch dah xlama lagi.. ke ada yang dah pegi lunch :)

JADILAH PENGGUNA BIJAK!!! HANYA BELI DENGAN 
KONSULTAN MARY KAY YANG SAH

Kerana:
1. Perkhidmatan Golden Rule Mary Kay
- Satu2nya cara untuk memastikan pembelian produk adalah tulen
- Perunding kecantikan mempunyai pengetahuan, penyentuhan peribadi, perkhidmatan Golden Rule dan juga hubungan jangka panjang bagi memastikan pengguna mendapat manfaat sepatutnya.


2. Mendidik Pelanggan
- produk yang dijual secara lelong atau tanpa konsultasi kulit adalah tidak berkaitan dengan syarikat.. mungkin juga produk telah luput ataupun telah di'repackaging' oleh individu tidak bertanggungjawab.
- Mungkin juga ia tidak selamat digunakan atau tidak memberi manfaat seperti yang dinyatakan.
- Syarikat tidak dapat bertanggungjawab terhadap jaminan kepuasan dan syarikat tidak menerima sebarang pulangan produk daripada penjual yang tidak sah.
- Biasanya penjual secara lelong dan tidak sah ini tidak menyertakan resit bayaran Mary Kay dan tidak mengajar cara penggunaan yang betul.


3. Keselamatan Produk & 100% Jaminan Kepuasan
- Syarikat melaburkan jutaan DOLLAR dalam penyelidikan dan menjalani berjuta2 kajian setiap tahun untuk memastikan setiap ramuan dan produk terhasil memenuhi piawaian tertinggi dari segi keselamatan, kualiti dan prestasi.
- Setiap 1 produk mengambil masa 6-9 tahun untuk dikaji sebelum dilancarkan
- Membeli daripada Perunding yang sah memberikan anda 100% Jaminan Kepuasan 90 hari.


Dapatkan produk Mary Kay daripada Perunding yang sah bagi memastikan 
anda mendapat apa yang sepatutnya..

BE A SMART CUSTOMER!!!SMS/WA 019-458 6247 untuk more info sekiranya anda masih belum ada perunding.


Template by:

Free Blog Templates