Monday, December 12, 2016

New LImited Edition Be Delighted Body Care

Bila dah jatuh cinta dengan keberkesanan dan kelembutan produk memang x pandang yang lain dah.. Dengan bauan segar buah-buahan dan bunga-bungaan mampu menyegarkan kulit sepanjang hari.. 


Terdiri daripada

- Body Wash
- Shimmer Mist
- Body Mousse

sms/wa 019-458 6247 untuk more info

 


Wednesday, November 9, 2016

TIADA RAWATAN PULIHKAN OCHRONOSIS???

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..
Atas rasa tanggungjawab untuk menyedarkan anda semua, saya ingin berkongsi sesuatu yang berkaitan dengan kulit disebabkan penggunaan produk tinggi bahan kimia seperti merkuri dan hidroquinon.

Ramai pengguna di luar sana masih meneruskan penggunaan produk tinggi kimia ini walaupun mengetahui hakikat keburukannya.
Mungkin ada yang berkata "tak kisahlah, asalkan kulit PUTIH dan CANTIK, selagi itu aku akan tetap guna krim pemutih ini".

Tahukah anda, pendedahan untuk masa yang lama terhadap hidroquinon boleh menyebabkan kulit mengalami HIPERPIGMENTASI dimana dalam keadaan tertentu hiperpigmentasi ini boleh menjadi lebih teruk sehingga mengakibatkan kulit bertukar warna kepada biru kehitaman yang dikenali sebagai OCHRONOSIS.
Dan yang paling trajis adalah apabila kulit mengalami Ochronosis ini, tiada lagi rawatan yang boleh memulihkannya.



Luangkan masa 5 minit untuk membaca jika anda sayangkan kulit

Nasihat saya elakkan sebelum terjadi.. Kelak dah jadi menangis air mata darah sekalipun 
tiada lagi penawarnya. 
'PREVENTION IS BETTER THAN CURE'

Anda ingin saya bantu untuk sihatkan kulit secara semulajadi???
SMS/WA 
019-458 6247
Munirah
Certified Mary Kay Beauty Consultant

Sunday, October 9, 2016

RAHSIA AWET MUDA SAYA


Hai semua..
Sebelum tido tu meh sy share vitamin malam untuk kulit saya..


Nak kulit sihat, cantik dan awet muda mestilah RAJIN dan DISIPLIN... 
saya dah 3 tahun ++ guna.. memang sangat berpuas hati dengan hasilnya.. 
yang penting formula produk selamat dan tidak merosakkan struktur kulit.. 
Pakar kulit lagi yang luluskan.. malah kulit lebih lembab, sihat dan anjal..

Anda pun harus mencubanya.. Jangan sebab nak cantik segera belasah jer pakai pape.. asalkan kulit cepat cantik.. Kulit mahal oooo.. sekali dah rosak, keluar jeragat bagai.. masaklah nak rawat.. kos pun lebih mahal.. berbaloi lah dengan keadaan kulit..

Sendiri mau ingatlah yer.. diri sendiri yang tentukan nak treat kulit macam mana.. sebagai ARANG atau BERLIAN

Munirah
Perunding Kecantikan Mary Kay
019-458 6247


Wednesday, October 5, 2016

PRODUK MARY KAY TAK BAGUS????

Ramai yang bertanyakan kepada saya, apa yang best sangat produk Mary Kay ni sampai tak toleh yang lain???
Meh nak share kenapa saya boleh jatuh cinta pandang pertama dengan produk Mary Kay

1. Produk diformulasikan oleh pakar kulit
2. Tiada bahan yang boleh merosakkan struktur kulit
3. Merawat kulit sehingga lapisan dalam kulit secara semulajadi
4. Produk melalui ujian klinikal terperinci (Ujikaji 6-9 tahun sebelum dilancarkan)
5. Produk non-comodegenic (x block pori kulit)
6. Produk telah diuji ke atas kulit sensitif sejak lahir 
(bukan sebab guna produk tinggi kimia yer)
7. Produk diformulasi mengikut JENIS dan MASALAH kulit
8. Bertindakbalas berdasarkan proses semulajadi kulit
9. Telah berada di pasaran Dunia selama 53 tahun, Malaysia 16 tahun
10. Terdapat di lebih 38 buah negara (setiap negara formula berbeza) 
11. Harga berpatutan dengan kualiti produk 
(yang pastinya lebih murah daripada produk branded lain)
12. Yang paling best ada KONSULTAN PERIBADI yang jaga..

Haa.. inilah sebabnya saya setia pada yang satu... 
Cer check produk uolsss ada tak ciri2 seperti diatas.. 
Kalau ada produk anda sedang guna bagus..
Tapi kalau xda ciri2 tersebut, bawa2lah insaf yer.. 
Kulit mahal oiii... sekali rosak masaklah nak rawat..

Atas keinginan untuk membantu uolsss semua sedar tentang penjagaan kulit yang betul dan SELAMAT, saya menyediakan Sesi Penjagaan Kulit PERCUMA untuk berkongsi kebaikan produk Mary Kay dengan uollss.. Hadirkan diri untuk merasainya sendiri..

SMS/WA 019-458 6247 untuk kita set masa dan tempat.

Tuesday, September 13, 2016

WANITA PERLU BERDIKARI

Isteri perlu ada pendapatan sendiri walaupun surirumah.. barulah suami pandang.. memanglah perbelanjaan isirumah suami patut sediakan tp pendapatan isteri untuk shopping isteri.. dapat beli keperluan anak2 ikut selera sendiri..
nak beli pape pun suka hati..
 


πŸ’žπŸ’ž Tidak mahukah anda merasai percutian bersama kawan2???
πŸ’žπŸ’ž Tidak mahukah anda spend time dengan kawan2 sekali sebulan???
πŸ’žπŸ’ž Tidak mahukah anda pergi spa untuk belai diri sebulan sekali??
πŸ’žπŸ’ž Tidak mahukah anda merasai income sendiri tanpa perlu tunggu minta daripada suami??

Wahai wanita berubahlah cara pemikiran anda.. walaupun ada pekerjaan yang tetap, at 1 time pasti anda akan merasa penat untuk menikmati kehidupan seharian dengan tenang.. tugas wanita sebagai anak, isteri, ibu, pekerja.. memang sangat berat.. sampai bila nak menunggu.. selagi tiada langkah permulaan tidak akan ada kejayaan itu..

Anda ingin berubah tapi tak tahu bagaimana caranya??? Jangan segan jangan malu untuk mencari mentor.. saya dulu pun seperti anda.. malu nk bertanya.. x yakin pada diri sendiri.. x pandai bercakap.. x pandai menjual.. 
 
TAPI langkah permulaan yang saya ambil pada Mei 2013 telah mengubah segala2 nya..
Saya dapat menikmati kehidupan yang lebih tenang dan seronok..
Bukan sahaja daripada segi Jasmani tapi Rohani juga.. segalanya seimbang..
THANK YOU MARY KAY menyediakan platform ini untuk wanita..
 
Anda ingin menjadi seperti saya??
Nak tahu bagaimana saya bermula daripada 0 knowledge sehingga menjadi diri saya yang sekarang??
 
Sekiranya anda SERIUS untuk berubah, SMS/WA 019-458 6247 untuk saya kongsikan..
Saya hanya perlukan yang betul2 nak berubah dan willing untuk belajar dan diajar..
 
 
 

KULIT SIHAT PENAMPILAN DIRI SEMPURNA

Apabila umur semakin meningkat lembapan kulit juga semakin berkurangan
seiring dengan pertambahan usia..

Garis2 halus dan kedutan mulai nampak lebih ketara.. Walaupun mempunyai kulit jenis berminyak, pelembab khusus perlu dipakai bukan untuk menambah minyak di muka tetapi untuk mengekalkan lembapan kulit..

Kerana itu Mary Kay menghasilkan Timewise Moisture Renewing Gel Mask khusus untuk mengunci lembapan kulit semasa kita tidur..

 
Ada yang bertanyakan kepada saya apakah rahsia kulit nampak lembab dan segar walaupun berpantang.. inilah rahsianya.. saya menggunakan Timewise Moisture Renewing Gel Mask pada malam hari..

Selain itu, Timewise Moisture Renewing Gel Mask ini sangat bagus untuk kulit yang merah2.. ia membantu menyejukkan dan menenangkan kulit😍😍

Anda yang nak nampak kulit sentiasa lembab dan memberikan penampilan menawan, sms/wa 019-458 6247 utk more info..

Tuesday, August 30, 2016

FOUNDATION TERBAIK DI DUNIA

Good Morning beautiful...
Hari ni saya nak share foundation yang terbaik di dunia..
tiada tandingannya..
Sekali cuba pasti jatuh cinta..
 
 
Pernah tak uolss semak produk2 yang uolss tepek kat muka sebelum ini???
 
Meh saya nak share sikit apakah ciri2 produk yang bagus untuk kulit:
1. Produk mestilah sesuai untuk KULIT SENSITIF
2. Produk Non-COMODEGENIC (tak block pori kulit)
3. Diformulasikan oleh PAKAR KULIT
4. Melalui UJIAN KLINIKAL terperinci
 
 
Haa.. dah tahukan.. cuba tengok ciri2 produk uolss.. jika tiada ciri2 diatas saya cadangkan lebih baik berubah daripada sakarang sebelum kulit lebih rosak di masa akan datang..
 
Saya sendiri telah menggunakan Liquid Foundation Mary Kay sejak 2013 dan sangat berpuas hati dengan hasilnya..
Walaupun hanya 29ml tapi boleh digunakan sehinggga 6-8 bulan..
Sangat JIMAT..
Dan yang paling best ikut jenis kulit sendiri..
 
Sebagai konsultan, menjadi tanggungjawab saya membantu uolss dapatkan manfaat daripada kebaikan produk Mary Kay dengan cara yang betul dan selamat..
 
SMS/WA 019-458 6247 untuk konsultasi kulit uolss..
Membuatkan uolss happy adalah keutamaan saya..
 
 

Wednesday, August 3, 2016

LIPSTICK GEL SEMI-MATTE KEGILAAN RAMAI

Assalamualaikum n salam sejahtera beautiful..
Terima kasih sudi menjengah ke blog saya..

Setelah sekian lama tidak update info, hari ni sambil nak tido sy nak share new Mary Kay lipstick iaitu Gel Semi-Matte yang baru launch 1 Ogos 2016.. 

Uolsss pasti nak tahu apa yang special sangat tu kan????

Ini ciri2 Gel Semi-Matte Lipstick
# Dihasilkan daripada bahan berkualiti tinggi
# Tak mengeringkan Bibir
# Warna menawan dan senang dioles
# Studio Color Market
# Diuji oleh Pakar Dermatologi
# Diuji secara klinikal untuk rengsaan dan alahan kulit
# Yang paling best harga TERENDAH di pasaran
LIPSTICK GEL SEMI MATTE

More info??? SMS/whatsap 019-458 6247 (Munirah)

Tuesday, June 21, 2016

ANA HANYA SEORANG KERANI, SUAMI PULA DIBERHENTIKAN KERJA

Assalamualaikum dan salam 16 Ramadhan 1437 Hijrah
Didoakan semoga kita semua masih diteguhkan iman melalui Ramadhan yang masih bersisa 13 hari..

Hari ni saya nak share 1 cerita mengenai realiti kehidupan salah seorang perunding kecantikan di Mary Kay.. Namanya Ana, seorang kerani daripada Melaka...

Ana asalnya adalah pengguna produk Mary Kay.. Walaupun beliau mempunyai gaji yang agak minimum tapi dek kerana beliau merasakan kulit adalah satu organ yang penting dan perlu dilayan dengan Gred A+++, beliau menjadikan Mary Kay sebagai produk penjagaan kulit harian.. Bak kata beliau 
"Beli baju mahal pakai setahun dua tiga kali ja.. Baik beli skincare yang harga lebih kurang sama tapi pakai setiap hari.. Bila kulit sihat pakai baju murah pun dah nampak berseri"

Oleh kerana Ana sangat sukakan dengan perubahan kulit selepas memakai produk Mary Kay, Ana telahpun sign-up sebagai perunding Mary Kay kerana boleh dapat produk dengan harga eksklusif untuk pakai sendiri..

Nak dijadikan cerita, sebelum Ramadhan bermula suami Ana telah diberhentikan kerja atas sebab2 tertentu.. Kereta, rumah, keperluan sekolah anak perlu disediakan.. Luluh hatikan apabila dugaan sebegini terjadi dalam kehidupan sendiri.. Tambah2 nak sambut Ramadhan dan Aidilfitri..

Saya sendiri pernah melalui saat2 ini apabila syarikat tempat suami bekerja tidak membayar gaji selama 10 bulan.. Dengan kereta tertunggak berbulan2, keperluan anak perlu dibeli..
Hati sangat susah bila mengenangkan tiada sumber pendapatan lain yang dapat membantu kerana ketika itu saya hanya mengharapkan gaji sebanyak RM2,000 sebulan.

Ok, berbalik kepada cerita Ana..
Berbekalkan KEAZAMAN dan KECEKALAN untuk membantu suami, tambah2 nak raya ni, Ana telah membuat keputusan untuk menjalankan perniagaan Mary Kay PART TIME secara serius untuk mencari duit tambahan bagi membayar segala overhed yang tertunggak dan untuk keperluan Aidilfitri. 
Ana dengan rela hati habis kerja datang belajar cara2 untuk menjalankan perniagaan Mary Kay dengan betul.

Alhamdulillah selepas 2 minggu Ana berjaya mencapai goalnya.. dan saya amat yakin Ana mampu mendapat lebih lagi pendapatan tambahan sebelum Aidilfitri ini..
Kawan2 di bulan yang penuh barakah ini, mari kita sama2 doakan agar perjalanan Ana di Mary Kay dipermudahkan..

Di Mary Kay, saya mengajar anda mempunyai IMPIAN dan memberi tunjuk ajar untuk anda mencapai impian anda.. Kerana saya telah melalui saat2 sukar dalam kehidupan.. dan saya tidak mahu lagi kembali ke saat itu..
Mari sama2 kita bekerjasama.. Saya sedia membantu..

SMS/Whatsapp saya jika anda ingin mengubah kehidupan anda
019-458 6247 
Munirah
Pengarah Jualan Bebas Mary Kay

Monday, June 6, 2016

CANTIK BERSERI DI HARI RAYA (18 JUN 2016)

Salam 1 Ramadhan
Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun sebelum ini
Sama2 kita perbaiki diri untuk menjadi yang terbaik


Almaklumlah nak raya ni ramai yang mencari2 cara penjagaan kulit yang betul dan baik.. Yang penting tak perlu mekap tebal2 dan tak merosakkan kulit kan.. Meh saya bantu..

Anda mempunyai masalah:
1. Tona kulit tak sekata
2. Kulit kering (pakai bedak bertompok2)
3. Kulit sensitif dan kemerahan
4. Kulit berjerawat
5. Tiada keyakinan diri (Rasa nak menyorok bawah meja ja bila jumpa orang)
6. Tak pandai mekap


Meh saya bantu anda.. Hadiri sesi penjagaan kulit dan asas mekap yang anda boleh gunakan untuk ke pejabat dan juga cantik berseri di hari raya nant.. sms/wa 019-458 6247 (Munirah, Certified Mary Kay Beauty Consultant) sebelum terlambat.. LIMITED SEAT

Monday, May 9, 2016

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK!!!

Happy Monday beautiful ladies...
Masih ada yang ber "Monday Blues"

Since jadi Fulltime Mary Kay Beauty Consultant ni setiap hari adalah hari yang gembira buat saya apabila saya dapat melakukan apa yang saya suka.. tanpa perlu kejar masa nak punch card.. tanpa perlu ambil cuti kalau anak sakit.. boleh spend more time dengan husbnad.. boleh spend time dengan kawan2.. wehuuu..saje nak bagi uolss happy.. pasti ada yang dah berkeroncongkan.. time lunch dah xlama lagi.. ke ada yang dah pegi lunch :)

JADILAH PENGGUNA BIJAK!!! HANYA BELI DENGAN 
KONSULTAN MARY KAY YANG SAH

Kerana:
1. Perkhidmatan Golden Rule Mary Kay
- Satu2nya cara untuk memastikan pembelian produk adalah tulen
- Perunding kecantikan mempunyai pengetahuan, penyentuhan peribadi, perkhidmatan Golden Rule dan juga hubungan jangka panjang bagi memastikan pengguna mendapat manfaat sepatutnya.


2. Mendidik Pelanggan
- produk yang dijual secara lelong atau tanpa konsultasi kulit adalah tidak berkaitan dengan syarikat.. mungkin juga produk telah luput ataupun telah di'repackaging' oleh individu tidak bertanggungjawab.
- Mungkin juga ia tidak selamat digunakan atau tidak memberi manfaat seperti yang dinyatakan.
- Syarikat tidak dapat bertanggungjawab terhadap jaminan kepuasan dan syarikat tidak menerima sebarang pulangan produk daripada penjual yang tidak sah.
- Biasanya penjual secara lelong dan tidak sah ini tidak menyertakan resit bayaran Mary Kay dan tidak mengajar cara penggunaan yang betul.


3. Keselamatan Produk & 100% Jaminan Kepuasan
- Syarikat melaburkan jutaan DOLLAR dalam penyelidikan dan menjalani berjuta2 kajian setiap tahun untuk memastikan setiap ramuan dan produk terhasil memenuhi piawaian tertinggi dari segi keselamatan, kualiti dan prestasi.
- Setiap 1 produk mengambil masa 6-9 tahun untuk dikaji sebelum dilancarkan
- Membeli daripada Perunding yang sah memberikan anda 100% Jaminan Kepuasan 90 hari.


Dapatkan produk Mary Kay daripada Perunding yang sah bagi memastikan 
anda mendapat apa yang sepatutnya..

BE A SMART CUSTOMER!!!



SMS/WA 019-458 6247 untuk more info sekiranya anda masih belum ada perunding.


Thursday, May 5, 2016

LIMITED EDITION Into The Garden Beauty Soap

Wehuuu.. LIMITED EDITION Into The Garden Body Soap dah sampai.. thanks abg CityLink for fast delivery..

Didatangkan dengan bungkusan yang menarik sesuai sangat dijadikan surprise untuk Hari Ibu, Hari Guru & Hari Jururawat!!

Bukan itu sahaja, kalau isteri atau girlfriend tengah merajuk sangat sesuai bg hadiah sabun ni sebagai tanda minta maaf..sampai tido pun boleh ingatkan uolss tau..

Didatangkan dengan 3 ketul sabun dalam 1 set yang mana ianya diformulasikan daripada Lemongrass, Citrus dan bunga-buangaan.. memberikan haruman yang sangat tenang dan mengasyikkan..

Serius nak share dengan uolss bukan sahaja badan bau wangi tp bilik air pun bau wangi walaupun selepas 2 jam guna..

Banyak betul sambutan untuk wanita pada bulan ini kan..apa salahnya hadiahkan  LIMITED EDITION Into The Garden Bath Soap buat insan tersayang di hati anda..

SMS/WA 019-458 6247 untuk more info.. Munirah, Your Certified Mary Kay Beauty Consultant.


Tuesday, May 3, 2016

BEAUTY THAT COUNTS LIPSTICK - HEART TOGETHER

Assalamualaikum !!

Anda pasti penat seharian bekerja kan...meh rehatkan minda tengok apa saya nak share.. Memang best gilleeerrrlah produk ni..


Mary Kay telah anjurkan satu program di mana sambil MEMBELI anda boleh MENDERMA.. walaupun amaunnya kecil tapi sedikit sebanyak kita dapat membantu insan lain yang memerlukan..

Taraaa Mary Kay telah keluarkan 1 Lipstick LIMITED EDITION iaitu Beauty That Counts...warnanya sangat cantik dan sesuai untuk wanita..anda pasti amat menyukainya..

Nak tahu apa yg SPECIALNYA lipstick ni?
1. RM3 akan DIDERMAKAN kepada HOPE Organization - sebuah badan bukan kerajaan yg ditubuhkan utk membantu kanak2 , wanita & komuniti yg miskin dgn memberi bantuan kesihatan & kewangan secara PERCUMA bagi setiap unit yang terjual
2. Didatangkan dengan 1 warna yg yang sangat cantik dan sesuai dengan jiwa wanita yang lembut 
3. Bungkusan yang menarik dan sangat eksklusif sesuai dijadikan hadiah sempena HARI IBU, HARI GURU, untuk insan tersayang ataupun untuk diri sendiri
4. Texturenya adalah cream, tak berkilau & tak mengeringkan bibir
5. Diformulasikan dengan Vitamin , Jojoba Oil & Collagen khusus untuk PENJAGAAN bibir

Moh kita sama2 membantu insan lain yang memerlukan walaupun hanya dengan sumbangan RM3..

MEMBERI ITUKAN LEBIH BAIK DARIPADA MENERIMA ☺☺☺

sms/wa 019-458 6247 untuk more info.. Munirah, Your Mary Kay Certified Beauty Consultant 







KULIT BURN HILANG DENGAN MELACEP PLUS

Morning beautiful gojes..

Selamat bekerja setelah bercuti panjang..
Ada yang masih kepenatan meredah 'jammed' di highway...
Mata yang dah ngantuk tu meh layan perkongsian saya daripada pengalaman sebenar...


Alkisahnya cuti Hari Pekerja yang panjang, bawalah anak2 bercuti di PD jer sebab malas nk ber'jammed' atas highway..

Penginapan 3D2N di PD memberi peluang untuk anak2 main pool sepuasnya..bila anak dah turun pool mak dan ayah kenalah turun sekali nak pantau.. maklumlah anak dah 3 kena bahagi tugas pantau anak..

Dah habis ber'pool' belek2 muka.. adussss mukaku dah berbelang walaupun dah letak sun protector.. dengan cuaca panas skrg ni (walaupun cari tempat teduh dlm pool)...terimalah hakikat kuasa manusia tak mampu nak tandingi kuasa tuhankan..so terimalah seadanya..

TAPI sy xperlu risau dengan adanya penjagaan kulit Mary Kay MelaCEP Plus ni.. dengan MelaCEP Plus ni belang pada muka dah semakin pudar..nak tahu apa saya pakai???



1. Cuci muka dengan Pencuci MelaCEP Plus menggunakan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush
2. Pakai Mask untuk buang kulit mati dan kesan burn
3. Pakai freshener untuk bersihkan sisa kotoran yang masih tertinggal serta rapatkan semula pori kulit
4. Sapu Replenishing Vit C utk bg baja pada kulit
5. Sapu Night Solution untuk kekalkan keanjalan kulit semasa kita tidur
6. Sapu Ultimate Cream

DONE..

Nak tahu hasil keesokkan harinya???Taraa...
Kesan burn semakin berkurangan.. best gilerkan..
Kalau tak malu nak kuar.. mesti orang tanya awat kulit gelap..


SMS/WA 019-458 6247 utk more info sekiranya anda belum ada konsultan lagi..

Saturday, April 30, 2016

WHY I FEEL IN LOVE WITH MARY KAY??

Selamat closing semua..x kira apa pun bisnes yang anda lakukan pastinya hari ini merupakan hari yang sangat busy..

Ramai yang bertanyakan saya apa produk yang saya jual.. Saya konsultan Mary Kay..of course 100% saya pakai produk Mary Kay since 2013.. daripada penjagaan muka, badan, mekap, perfume.. dengan pengalaman menggunakan sendiri produk, saya dapat membantu lebih ramai insan di luar sana utk dapat semula kulit sihat..

Ramai juga yang bertanyakan apa special sangat produk Mary Kay ni sampaikan sy x pandang dah produk lain.. serius uolss nak tahu..meh saya nak share..

1. Produk Mary Kay mendengar keperluan kulit pengguna.. produk dibuat mengikut jenis dan masalah kulit yang ingin dirawat
2. Penghasilan produk Mary Kay menggunakan ekstrak bunga dan buah.. Tak semua bahagian bunga dan buah sesuai dijadikan produk tau.. Apa yg diformulakan dalam produk Mary Kay adalah drpd bahagian yang terbaik.
3. Formulasi produk diluluskan oleh pakar kulit dan saintis.. bukan produk repackaging yang boleh dibeli drpd sumber yang tidak bagus.. setiap 1 produk saya tahu bahan2nya
4. Memastikan pengguna mendapat kepuasan penggunaan dengan syarat beli dengan konsultan yang bertauliah yer.
5. Produk selamat digunakan walaupun untuk orang yang sensitif sejak lahir.. bukan sensitif sebab guna produk2 tinggi kimia yer
6. Harga mampu milik.. dan sekali beli boleh pakai lama.. yang paling best ada Konsultan yang akan pantau perkembangan kulit..best x??

Anda mahukan saya bantu anda.. ringankan jari sms/whatsap sy 019-458 6247..
Your Certified Mary Kay Beauty Consultant

Thursday, April 21, 2016

MelaCEP PLUS with New Formula

Meh nak cerita dengan uolss semua produk Mary Kay yang tèngah meletup kebabooom sekarang..MelaCEP Plus..

Walaupun baru launch 3 hari tp hasilnya memang terbaiklah 
As a Director sy boleh dapatkan produk sejak pertengahan Februari 2016 lagi...

Ni testimoni sendiri hokey..bukan ambil gambar orang lain jadikan testi yaaa... uolss sendiri boleh tgk perubahan.. selamat untuk ibu mengandung seperti saya..


Upgraded daripada formula sebelum ini dan dengan ciri2 luminious anda pasti puas hati dengan kesannya..

Dengan tambahan formula Cendawan Shitake mampu memberikan kesan kejernihan, kecerahan, ketulenan, tona kulit yang sekata dan kelembapan kulit dengan penggunaan set lengkap selama 12 minggu.

Nak tahu lebih lanjut sms/whatsap 019-458 6247




FOREVER DIAMOND EDP

Memang menggileeerrr lah penangan EDP Forever Diamond ni.. 
Ramai yang telah jatuh cinta..

Dengan haruman bunga sundal malam menyerlahkan lagi keanggunan dan keserian wanita... hmmm sangat sedap baunya..

Semua yang dalam gambar ni telah ada pemiliknya.. weeehuuu.. anda bila lagi..
bau ala2 Lancome.. Harga mampu milik..

More info sms/wa sy 019-458 6247

Monday, April 18, 2016

KULIT BERSIH DAN SIHAT

The best beauty gadjet in my life..

Nak tahu kenapa saya suka gilleerrr???

1. Berus ni cuci 85% lagi bersih drpd kita cuci tangan.. 
(cuci pakai tangan ibarat letak ubat gigi pada jari dan gosok gigi dengan jari..anda sendiri boleh bayangkan hasilnya macam manakan)


2. Bulu berus dibuat khusus untuk kulit wanita..

(Boleh guna sehari 2 kali)


3. Harga mampu milik.. kualiti tip top..sy dah guna lebih setahun

(Inilah rahsia kulit saya sihat dan V-shape)


4. Berus ini mampu membersihkan lebih kurang 20,000 pori kulit di wajah

(Haa bila kulit dah bersih barulah produk yg ditempek dapat serap dengan baik)


Nak tahu lagi..meh set masa sms/wa sy 019-458 6247..sy bg test free...☺☺☺

Friday, April 15, 2016

DEBUT SD SITI SALWA

Salam jumaat..

Saya mencari 5 orang yang bertuah untuk menyertai Sesi Penjagaan Kulit dan asas mekap PERCUMA pada 17 April 2016  (Ahad)

Anda yang hadir juga berpeluang mendengar perkongsian hebat daripada seorang Pengarah Jualan Bebas Mary Kay yang baru.. Beliau merupakan seorang engineer di sebuah syarikat korporat.. tetapi masih menjalankan perniagaan Mary Kay secara PART TIME..

Hadirkan diri dan dengar sendiri kenapa beliau masih memilih Mary Kay walaupun telah mempunyai pendapatan bulanan yang tetap..

SMS/WA 019-458 6247 untuk book tempat.. 1st CONFIRM,1st RESERVE

Sunday, April 10, 2016

KAKI YANG KERAP LENGUH TIADA LAGI

Ya Allah..memang best gilerrrlah Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Leg ni..


Alkisahnya semalamkan ber'conference ' sakan sampai tak ingat duniakan.. balik conference sambung pula bawa anak main2 kat perbadanan putrajaya..sampai umah dah pukul 12 mlm.. masa tu baru terasa lenguh yang amat kakiku ini.. Tambah2 pula tengah mengandung kan..of course kaki cepat lenguh..

So, sebelum tido sapu dulu Mint Bliss ni..waaa dapat tido dengan nyaman.. bangun pagi lenguh pun dah xda.. dapat sambung layan anak2 macam biasa..

Nak tahu kenapa hebatnya Mint Bliss ni???
1. Ramuan pudina yang sejuk bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki
2. Melembabkan tapak kaki dan kaki yang keletihan
3. Terdapat juga ekstrak rosemary untuk menenangkan dan melegakan kaki
4. Ekstrak Kulit Kayu Betula Alba untuk memperbaiki penampilan kulit agar kulit kelihatan lebih lembut dan halus.
.

Untuk more info sms/whatsap sy 019-458 6247..
Certified Independent Mary Kay Beauty Consultant

Monday, March 28, 2016

ALHAMDULILLAH..FREE TRIP AGAIN WITH MARY KAY

Morning beautiful gojes...
Aduhai dah bersarang blog ni tak sempat di update..
Busy bebenor..
Apa khabar anda semua???

Syukur alhamdulillah kehadrat ilahi sekali lagi saya terpilih mengikuti percutian PERCUMA bersama Mary Kay pada 21-24 Februari 2016 ke Hong Kong Disneyland..

Percutian mewah yang tak disangka-sangka dapat dinikmati di Mary Kay dengan hanya bekerja keras selama 5 bulan.. sapa mau bagi kan.. dah lah tiket nak masuk Disneyland tu ja pun dah hampir RM300... belum lagi hotel dan transportation..
Memang terbaiklah.. selama 4 hari di Hong Kong hanya 2 jam training oleh syarikat.. Hari lain berjalan-jalan dan shopping..
best giler... Anda tak mau ke????

Di sini saya kongsikan beberapa keping gambar sepanjang di Hong Kong..



























Nak berjaya tak susah.. Yang penting RAJIN dan NAK BELAJAR
Pengalaman dan ilmu berkaitan kecantikan tidak diperlukan untuk menjadi keluarga Mary Kay saya..

Tanpa usaha sape nak bagi duit FREE.. rezeki tak kan jatuh bergolek dengan hanya menggoyang kaki menghadap TV mengharapkan orang datang bagi duit..

Nak tahu lebih lanjut tentang journey saya di Mary Kay boleh layari pages saya EIYAA BEAUTY atau direct sms/whatsap 019-458 6247


Template by:

Free Blog Templates