Friday, July 11, 2014

BERUS YANG MEMBERSIH 85% LEBIH DARI BAGUS DARI TANGAN


Saya pakai berus ni sebab : 
Membersih 85% lagi bagus dari guna jari tangan...

Dah lebih 15 tahun cuci muka guna jari...

Guna tapak tangan pun pernah...
(ingatkan lagi sental muka kuat-kuat lagi bersih...Huhu..
Sekali keluar lagi banyak kedut daa... time ni tak pernah attend skincare session lagi)

So, bila ada berus ni dijual, cepat-cepat saya rembat...

Nak try la jugak...
Apa rasanya...

Sekali pakai...

Ooo...best rupanya...
Rasa muka bersih giler...
Rasa licin jer...
Kejap-kejap nak pegang muka...
Kejap-kejap nak belek muka kat cermin...

Jom join sesi kecantikan saya dan try berus ini PERCUMA

Rasai sendiri ke'best'annya
sms/pm/whatsap 019-458 6247 (Munirah) untuk temujanji

Template by:

Free Blog Templates