Wednesday, March 5, 2014

BAGAIMANA MARY KAY MEMPERKAYAKAN HIDUP ANDA???1. Perusahaan Global
Mary Kay Inc. Ialah salah satu penjual produk penjagaan kulit dan kosmetik berwarna secara langsung yang terbesar di dunia. Lebih daripada dua juta wanita di lebih 35 buah negara di seluruh dunia telah menjadi Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay. Dengan menawarkan peluang menjual produk berkualiti kepada orang yang berkesungguhan, Mary Kay kini menjadi sebuah syarikat global bilion dolar.

2. Produk Untuk Dikongsi
Kebanyakan daripada Perunding Kecantikan Bebas kami memulakan perniagaan mereka hanya kerana mereka sukakan produk kami dan mahu berkongsi produk ini dengan orang lain.

3. Rakan Perunding
Perunding Kecantikan Bebas kami gembira menjadi sebahagian daripada komuniti global yang saling mendorong, memupuk persaudaraan dan motivasi. Dengan perniagaan Mary Kay yang anda libatkan diri, anda tidak akan bersendirian kerana Syarikat menyediakan pelbagai jenis program pendidikan dan sokongan yang berterusan.

4. Dibelai Dengan Kemewahan
Mary Kay memberikan ganjaran bernilai jutaan Ringgit Malaysia dalam bentuk barang kemas berkilau, pelancongan mewah dan program kereta kerjaya. Mary Kay Ash percaya bahawa beliau dapat mengubah kehidupan orang lain dengan menawarkan peluang perniagaan tanpa batasan kepada mereka. Beliau memulakan “syarikat impian”nya lima puluh tahun dahulu; dengan penuh yakin bahawa wanita akan merebut peluang ini untuk mencipta keseimbangan antara kepercayaan, keluarga dan kerjaya.


Hubungi:
Munirah
019-458 6247
Perunding Kecantikan Profesional Mary Kay
FB : Eiyaa Beauty
Email : munirah.marykay@gmail.com


Template by:

Free Blog Templates